2022.12.02.

Ékszereim

“Nők tudják, hogy igazi arcuk nem a festetlen, az elhanyagolt, hanem az, amikor “megcsinálja” magát; amikor külsejét gondosan a belsejéhez hangolja. Ez nem másoknak, hanem elsősorban önmagának szól.” /Müller Péter/

Így van ez az egész megjelenésünkkel. A frizuránkkal, az öltözködésünkkel, cipőkkel, kiegészítőkkel.

Ékszereim alkalmiak, vagy azokat a plus size Nőket szólítják meg, akik vágynak a kifinomultságra, eleganciára.

A forma, méret- és színvilág eltereli a figyelmet a kényesebb testrészekről. Megélve így a nőiséget, magabiztosabb megjelenést.
Lélek szülte, egyedi alkotások. Minden ékszeremben lelkem egy darabja.

A lentebb látott termékek csak ízelítő. Több és az ékszerekről további információk, árak a https://www.facebook.com/hutterbernadetthandmade oldalon. Rendelés az oldalnak írt belső üzenetben lehetséges.

Bankszámlaszám: 59200154-00085894

A közlemény rovatba a nevet és címet kérem megadni.

Postaköltség: ajánlott küldeményként 590.- Ft, MPL 1.860.- Ft

Nyári kollekció:

J ó t á l l á s

Az általam készített ékszerek divatékszerek, gyöngyhímzéssel, gyöngyhorgolással, gyöngyfűzéssel készülnek.

Általános jótállási idő 1 év, ragasztási hibára 5 év.

Nem tartozik a jótállás alá az ékszeralkatrészek természetes oxidálódásából eredő színváltozás, illetve a használatból eredő koszolódás. Uv, víz hatására a színük megváltozik. Használatukkor ezektől óvni kell, és érdemes fénytől elzárt helyen tárolni, úgy, hogy mással az ne érintkezzen.

Nem számít bele a jótállási időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt az Ügyfél a terméket nem tudja rendeltetésszerűen használni.

Jótállási igény jelzése a 70/410-52-57-es telefonszámon, a hutterb@gmail.com e-mail címen vagy a facebookon található Hutter Bernadett-handmade oldalon belső üzenetben. Csereigény jelzése is ezeken az elérhetőségeken lehetséges amennyiben mégsem tetszik a szín, vagy felvéve mégsem áll jól.

 kérdésem van a termékkel kapcsolatba

 kérdésem van a termékkel kapcsolatban