2022.12.02.

A minőségi párkapcsolat munka

Aki hisz abban, hogy megszemélyesíthető a kádban vörösbor melletti ábrándozás következtében megálmodott, vagy a különböző mexikói sorozatokban, amerikai romantikus filmekben szereplő álomférfi, az kérem ne olvasson tovább, nem szeretnék mindenféle testi nyavaját összeszedni mindenféle szöszke woodoobaba szurkálása miatt.

Merthogy!

“A párkapcsolat színvonalát nem a természetes problémák mennyisége, hanem az együtt megélt örömök, a kommunikáció és a problémamegoldás minősége határozza meg.”

És pont. Tessék ízlelgetni. Nálam sokkal okosabbak is írtak, beszéltek már ilyenről. Müller Péter például, aki kerek perec kimondta, hogy az igazi nem létezik. Az ember életében jöhet pár olyan, akiből igazi válhat.

I g a z i v á l h a t!

Tudom-tudom, a jól ismert spiri maszlag, hogy számmisztikailag is már ott tartok, meg hogy álmodd meg részletesen, aztán majd bevonzod, aztán majd együtt ücsörögtök kézen fogva valami vattacukor felhőn, szívecskés pohárból epres limonádét szürcsölgetve. De csakis epreset, mert az piros.

Az a baj a különféle spiri irányzatokkal, főleg amik már a csapból is folynak, hogy nagyon eltorzultak. Igen, ami mindenhonnan jön, az legyen mindig gyanús.Az Univerzum az önmunkát szereti. Így hangozna ez korrektül.Dolgozz önmagadon, haladj befele önmagadban, vedd észre, tedd le azokat a korlátozó tényezőket amiket hoztál magaddal otthonról, környezetből, tanulj meg hallgatni az intuíciódra, légy éber, mert minél öntudatosabb vagy, annál több irigyed lesz. Ne dőlj be nekik, nem veled van a baj!Aztán kellő önismerettel, kellő öntudattal magabiztosan kormányozva az élet nevű vízen sikerül kapcsolódni a méltó partnerrel, aki vita vagy konfliktus alkalmával nem igáz, nem rombol, nem töm le semmit a torkodon, aki enged, megenged, érez, átérez, felnőtt énre felnőtt énnel reagál.

Ehhez viszont meghalni kell. Meghalni a régi mintáknak, berögződéseknek, korábbi tapasztalatoknak, és merni ugrani az ismeretlenbe. Beledőlni a szakadékba. Elhagyni a meleg és biztonságos komfortzónát. Merni bátornak lenni. Újjá kell tudni születni. Nem egyszer, nem kétszer, nagyon sokszor.

Zárt fb. csoport indul február 15-én azoknak, akik hagytak már vagyonokat a különböző oldásokon és egyéb helyeken. A csoportban szintet lépünk és megértjük azon dolgoknak az okait, amikor azt halljuk, tapasztaljuk, hogy: “de eltűnt, még le is tiltott,iszonyat jó volt a szex is, mégsem hív, tökre klappolt minden, mégis visszakullogott a házasságába,annyira de annyira érzem, hogy van közös jövőnk, de nem érzi, vagy mégsem enged közel magához, randizom férfiakkal, jól is érzem magam, valami mégis hiányzik, nem jönnek össze a randijaim,nem is találok olyat, akivel randiznék, gondot okoz az önelfogadás, rengeteg rossz tapasztalatom van, és még sorolhatnám…

vagy csak meglévő kapcsolatodon javítanál, fejlődni szeretnél.

Kérem csak az jelentkezzen a csoportba aki igazán érzi a hívást, érzi, hogy egy teljesen más minőségű párkapcsolati minta van kibontakozóban és eltökélt abban, hogy változni szeretne önmagán, nem mást akar megmenteni. Fejlődni szeretne, és nem csak egy új szemszöget akar meglátni jelenlegi állapotában.

A csoport célja az önismeret, és nem az, hogy viszonozva legyenek az érzéseink. (Ez sosem cél, hanem járulékos plusz). Mert a csoportban nem fogok finomkodni. Kőkeményen fogok tükröt tartani. A cél nem az, hogy segítsek sebeket nyalogatni, hanem az őszinte szembenézés önmagaddal, ami általában nem kellemes, sőt. Nagyon is fájó. (Együtt sírni jó!) Akkor gyere, ha nem instant megoldásokat keresel, hanem tudod érzed, tapasztalod már, hogyha változást szeretnél elérni az életedben, és tudod, hogy ahhoz tenni is szükséges.

A csoportban lehetőség lesz élőben vagy akár privátban kérdezni, témákat megvitatni a posztok alatt. Helyére tesszük a spiri félreértelmezéseket, és elindulunk önmagunk felé, aminek következtében ki fog alakulni egy új szemlélet, gondolkodásmód, egy más tudatszint. A csoport célja az interaktív munka, így ha csak olvasgatni jönnél, kérlek ne jelentkezz. Akkor gyere, ha vagy már annyira felszabadult, hogy nem esik nehezedre kérdezni, a tapasztalataidat megosztani. A csoporttagság ingyenes.

Hogy miért az? Nem valamiféle manipuláló marketingfogás, ami annyira jellemző mostanában, hogy adok valamit ingyen, hogy aztán gyere és fizess a konzultációért. Azért sem, hogy hírlevél feliratkozókat gyűjtsek. Azért teszem, mert a fejlődés közös út. A párkapcsolatban is. Aki nem tud másokkal kapcsolódni, másokkal együttműködni, az nem fog tudni a párkapcsolatban sem. Mert magában a párkapcsolatban is van egy fejlődési út, ami nem csak egyéni, hanem közös út is.

Azért teszem, mert tapasztalom, hogyha teszek valamit másokért, az hozzám is visszaér. Ez nem más, mint fizika, az energia megmaradás törvénye.Azért is teszem, mert minden mindennel összefügg és amíg a kollektív térben, a világban ennyi a fájdalom, addig a saját fejlődésem is nehezített. Ez nem valamiféle terézanyaság. Saját érdekek ezek. Ha jót szeretnék magamnak, előzőleg adnom is kell. Azért is teszem, mert meg van annak a tapasztalása részemről, hogy egy csoport nagyobb erővel bír, és hatékonyabb a fejlődés mint egyéni szinten. Mert a nőknek meg kell tanulni újra bízni egymásban, segíteni egymáson, érteni egymást, és nem kritizálni. Egy együtt érző magatartásforma kialakítását. Folyékony kapcsolat kell, hogy legyen az intuícióval. (Ez a legtöbb esetben blokkolt.) Az az ideális társ megtalálásához ezek alapfeltételek.Azért is teszem, mert régóta érik bennem egy olyan női kör megalkotása, amiben a fejlődés hatékony. Mára érett meg teljesen bennem.

Ezért kérlek mielőtt jelentkeznél nézd meg a Vörös Sátor című filmet. Utána döntsd csak el jelentkezel vagy sem. (A filmet lentebb linkelem.)

A csoport minimális létszáma 5 fő, azalatt nem indítom. Így a február 15.-i dátum tolódhat, amíg elérjük a minimumot.

A csoportot nem hirdetem sehol, mert nem hirdetni akarom magam, és hiszem, hogy akinek szüksége van rá, az olvassa ezt a posztot, vagy valamilyen formában rátalál. Viszont Te, aki olvasod, beugrik Neked valaki, akinek szüksége lehet rá, küldd át neki ezt a posztot, azzal az üzenettel, hogy olvasván eszembe jutottál…

A film két részét itt találod:https://www.youtube.com/watch?v=g5LfPf3IReshttps://videa.hu/…/fil…/a-voros-sator-2-zRasM9mXci7kGyV9A csoportba jelentkezni itt tudsz:https://www.facebook.com/groups/1125864741218366

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük